Paper texture background to make the zintuig logo stand out

Waar ieder zintuig het verhaal van smaak beleeft.

"Een zintuiglijke reis in smaak, geur, geluid en beeld. Tijdens dit pop-up diner zijn het niet alleen de smaakpapillen die worden geprikkeld: ook geur, geluid en zicht zijn met zorg geïntegreerd in deze ervaring."

Foto van de 3 broers achter het initiatief zintuigFoto van de 3 broers achter het initiatief zintuigFoto van de 3 broers achter het initiatief zintuig

Het Ritme van Smaak en Passie

Onder de naam zin·tuig hebben de gebroeders Gerrits hun creativiteit, passie en expertise samengebracht om een bijzonder concept tot leven te brengen: een culinair avontuur waarin élk zintuig wordt geprikkeld.


Laat je meevoeren door de klanken van live muziek, waarbij per gang een ander smaak vertoond wordt. Elk geluid vertelt een verhaal, dat van het gerecht op jouw bord.

Foto's van een gezellig gedekte tafel

Van Tuin tot Tafel:
Een Culinaire Beleving

Het menu is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige, seizoensgebonden producten uit de Boergondische Tuijn, een duurzaam onderhouden moe'stuin in Sint Anthonis. Elk ingrediënt krijgt de tijd om te groeien en tot zijn volle smaakpotentieel te rijpen, wat zich vertaalt naar een onmiskenbare smaaksensatie op het bord.

Een Totaalervaring van
Smaak en Samenzijn

Met zin·tuig wordt er een totaalervaring tot leven gebracht die verder gaat dan enkel eten: het is een viering van samenzijn, genieten en puur ambacht.

Foto van een van de broers met ingredienten op een snijplank